نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

اسکوچیچ: می‌دانستیم در میانه زمین مشکل داریم

سرمربی تیم‌ملی ایران گفت : در نیمه‌اول می‌دانستیم در میانه زمین مشکل داریم؛ در این نیمه برتری میانه زمین را از دست دادیم؛ امروز بهترین روز سردار نبود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۹ - ۲۰ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 12
کد خبر: ۱۰۵۲۹۲

به گزارش راهبرد معاصر دراگان اسکوچیچ در نشست خبری پس از دیدار تیم ملی فوتبال مقابل کره جنوبی درباره برنامه تاکتیکی تیمش در نیمه‌های اول و دوم و جبران گل خورده، اظهار داشت: در نیمه اول می‌دانستیم در میانه زمین مشکل داریم و سعی کردیم با تغییراتی که دادیم فاصله بین بازیکنان خودمان و بازیکنان کره را کم کنیم. می‌دانستیم که یک دوئل سه به سه خواهیم داشت. در نیمه اول برای این برتری میانه زمین را از دست دادیم. آگاهانه می‌دانستم که اگر دو مهاجم را در جلو اضافه کنم تعادل تیم را به هم می‌زنم، ولی این تعادل را آگاهانه به هم زدم و بعد تغییر دادم تا تعادل ایجاد شود.

وی در واکنش به این سؤال که سردار آزمون در مواجهه با کره جنوبی به مشکل خورده بود، گفت: تمام بازیکنانم تلاش‌شان را کردند و می‌دانیم امروز بهترین روز سردار نبود، ولی نباید یادمان برود او مهره کلیدی ماست و گل‌هایی که آزمون در مرحله قبل به ثمر رساند باعث شد تیم ما به این مرحله صعود کند.

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در مورد اینکه ایران با این تساوی نیز شانس اول صعود به مرحله بعد است و نظرش در مورد مسابقات آینده چیست، گفت: اول بگویم من از تساوی امروز راضی نیستم، ولی باید بگویم کره تیم فوق‌العاده‌ای بود و بازیکنانی در سطح جهانی و تاپ دارد. از جایگاه‌مان در جدول راضی‌ام، نباید یادمان برود بازی امروز با رقیب مستقیم‌مان در راه صعود به جام جهانی بود. حتماً در نظرمان است که مشکلات را حل کنیم و برای رفع مشکلات کار خواهیم کرد.

«در نیمه اول به نظر می‌رسید از لحاظ فنی تیم ملی و شما سورپرایز شدید، آیا به نظرتان با شناختی که حریفان‌ از ما پیدا می‌کنند در بازی‌های آینده نیز امکان دارد دوباره مقابل حریفان غافلگیر شویم؟»، اسکوچیچ در واکنش به طرح این سؤال خاطر نشان کرد: اگر حرف‌های من را خوب گوش می‌دادید متوجه می‌شدید. ما اصلاً غافلگیر نشدیم. من گفتم که ما آگاهانه تصمیم گرفتیم در خط حمله مهاجم بیشتری داشته باشیم و در خط هافبک بازیکنانی کمتر. این هم به خاطر این بود که می‌خواستیم در جلو پُرتعداد باشیم، ولی وقتی دیدیم تعادل تیم به هم خورده سریع سیستم را تغییر دادیم. البته ما آماده چیزهای دیگر هم بودیم و اینطور نبود که مقابل کره غافلگیر شویم. باز هم تأکید می‌کنم من آگاهانه هافبک‌ها را کم کردم و این ریسکی بود که به‌عنوان سرمربی تیم انجام دادم./تسنیم

ارسال نظر